Küreci Açıklaması

AKM Parti Köyceğiz İlçe Danışma Kurulu toplantısı Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Küreci Açıklaması
Danışma Kurulu toplantısına Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci, İl Başkan Vekili Ozan Balcı, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil ceylan, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, Köyceğiz İlçe Başkanı Nejat Ülgen Şenel, Ortaca İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı, Ak Parti Muğla Milletveki Aday Adayları, Nihat Öztürk, Bülent Demir, Muhsin Eryılmaz, Cavit Okur, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.


“İŞÇİ ÇIKARAN DEĞİL, İŞÇİ ALAN BELEDİYEYİZ”
Toplantıda konuşan Köyceğiz İlçe Başkanı Nejat Ülgen Şenel, Köyceğiz’de 11 ay önce yerel seçimlerde tarih yazarak belediye seçimlerini kazandıkları gibi genel seçimlerde de aynı başarı ile birinci parti olarak çıkmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ise, 20 milyon borçla devraldıkları belediyeyi halka hizmet götürmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Muğla’da bütün belediyeler işçi çıkartırken, Köyceğiz Belediyesinin 60 işçi aldığını hatırlatan Kamil Ceylan, Ak Partili belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini Köyceğiz’de göstereceklerini söyledi.

“MUĞLA İÇİN HAYALLERİMİZ VAR”
Köyceğiz’e yapılan ve yapılacak hizmetlerle Muğla’ya örnek bir belediyecilik anlayışını göstereceklerini belirten Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci, “Köyceğiz AK Belediyecilik ile buluştu. Bu bizim için çok önemli bir milattır. Bütün Muğla’ya Ak Parti belediyeciliğini Köyceğiz Belediyesi ile göstereceğiz. Köyceğiz ile ilgili Muğla ile ilgili çok büyük hayallerimiz var. 12 yıldır ülkemizde iktidar olan partimiz Köyceğiz’de yapacağı büyük hizmetlerle diğer ilçelerimize örnek olacak. Muğla’da biz bu saatten sonra susmayacağız. Ne bu koltuklarda oturmak için hesap yaparız, ne de sırtımıza yüklenen vebalin altında kalırız. Biz Muğla’da 12 yıldır 9 seçim kazandık diye sadece televizyonlarda sevindik. Sokağa çıktığımızda sevinemedik. Köyceğiz’de biz bu seçimleri aldıysak Muğla’nın diğer ilçelerinde ve Büyükşehir’i alarak da göstereceğiz. 7 Haziran Köyceğiz ve Muğlamız için değil, ülkemiz için de çok önemli. Anayasayı değiştirecek çoğunluğu yakalamak içinde çok önemli. Bana diyorlar ki sen 2 milletvekilliği tut kahraman olursun diyorlar. Ne ikisi bizim derdimiz 4 milletvekili çıkarmak. Bizim 3 tane belediyemiz var. Kavaklıdere, Seydikemer ve Köyceğiz. Bu 3 ilçemizde seçim zaferimizi genel seçimlere de taşımak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA