Ereğli'de Polis Adaylarına Fotoğraf Çekim Kursu

Üniversite mezunu polisler yetiştirmeye başlayan Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü (POMEM), öğrencilere fotoğraf çekimi kursu veriliyor.

Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFODER) Başkanı Yavuz Görür, yaptığı açıklamada, Ereğli POMEM öğrencilerine yönelik 18. temel fotoğraf çekimi kursunun, 25 polis adayı öğrenci ile başladığını belirtti.

Türk polisinin mesleki eğitimlerinin yanında sosyal ve kültürel gelişim kursları da almasının çok önemli olduğunu ifade eden Görür, şunları kaydetti:
"Ereğli POMEM öğrencilerinin meslek hayatlarında olduğu kadar özel yaşamlarında da, sosyal ve kültürel hayatlarında da başarılı olabilmesi için Okul Müdürü Ali Kurbi beyin istek ve gayretleri ile kolları sıvadık. İleride bir polis kardeşimizin ya da birkaç polis arkadaşımızın bir araya gelerek, polis üniformalarıyla fotoğraf sergileri açtığını, çektikleri fotoğraf ve video görüntüleriyle suç ve suçluyla etkin bir şekilde mücadele ettiklerini hayal ediyorum. Geleceğin polislerinde az da olsa emeğimizin olması bizi ayrıca mutlu ediyor."
Kaynak: AA