Seda Sayan'dan Özgecan açıklaması

Özgecan cinayetine Seda Sayan’dan da tepki geldi. Seda Sayan, idam cezasının tartışılması gerektiğini söyledi.

Seda Sayan'dan Özgecan açıklaması
Seda Sayan'dan Özgecan açıklaması
Mersin'de yaşanan Özgecan cinayetine tepkiler artıyor. Cinayet ardından idam tartışmaları gündemdeki yerini korurken 'Özgecan için siyah giy' hashtagiyle yapılan çağrıya ünlülerden de destek geliyor.

SEDA SAYAN VE UĞUR ARSLAN'DAN DESTEK
Show TV'de yayınlanan Evleneceksen Gel programının sunucuları Seda Sayan ve Uğur Arslan bugün siyah giyinen isiler arasında yer aldı. Uğur Arslan'la olan ortak açıklamalarını okuyan Seda Sayan, “20 yaşındaki Özgecan'ın katledilmesi kadına şiddete tepkinin miladı oldu. 37 ilde binlerce kişi cinayeti protesto etti. Kesinlikle isteğimiz cezaların en ağır duruma getilmesi” dedi.

“İDAM TARTIŞILSIN”
TBMM Kadına Yönelik Şiddeti Araştırma Komisyonu Başkanı Alev Dedegil'in bazı suçlara yönelik idam cezasının tartışılması gerektiğini söylediğini hatırlatan Seda Sayan, “Ben kendi adıma söylüyorum. Bu tür vakalarda idam cezası tartışılsın” ifadelerini kullandı. Seda Sayan çocuk tacizcilerinin ve kadına şiddet uygulayanların hadım edilmesi gerektiğini de ekledi.

KATİLİ KONUK ALMIŞTI
Öte yandan programda müzik ve eğlenceye yer verilmemesi dikkat çekti. Seda Sayan, eski programına iki karısını öldüren bir şahsı konuk etmesiyle tepki toplanmıştı.

Seda Sayan'dan Özgecan açıklaması

Seda Sayan'dan Özgecan açıklaması