Erkan Tan: CHP olarak Özgecan'ın ardından dans ediyorsunuz demek ki...

Beyaz TV Spikeri Erkan Tan, CHP'nin, Özgecan Aslan cinayetini dans ederek protesto eden Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya ses çıkartmamasına tepki gösterdi.

Erkan Tan: CHP olarak Özgecan'ın ardından dans ediyorsunuz demek ki...
Erkan Tan: CHP olarak Özgecan'ın ardından dans ediyorsunuz demek ki...
Beyaz TV Spikeri Erkan Tan, CHP'nin, Özgecan Aslan cinayetini dans ederek protesto eden Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya ses çıkartmamasına tepki gösterdi. Tan, 'CHP olarak Özgecan'ın ardından dans ediyorsunuz demek ki...' diye çıkıştı.

Özgecan Aslan cinayetini dans ederek protesto eden CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın bu skandalına bir tepki de usta spiker Erkan Tan'dan geldi.

Nazlıaka'ya, 'Siz bir milletvekilisiniz. Bu içinde bulunduğunuz eylem veya protesto şeklinin ne kültürümüzde yeri var, ne tarihimizde yeri var, ne örfümüzde adetimizde yeri var, ne inancımızda, ibadetimizde yeri var. Allah aşkına ne yapıyorsunuz siz?' diyerek seslenen Erkan Tan, 'Size söylenebilecek en ağır sözleri millet söyledi. Milletin oylarıyla seçtiği Sayın Cumhurbaşkanı söyledi. Melih Gökçek söyledi. Kadınlar söyledi. Demet Akalın söyledi. Bize laf da kalmadı' ifadelerini kullandı.

'ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN'


Tan, 'Ben şunu merak ediyorum; CHP kurumsal kimlik olarak bu milletvekiline ne yapacak? Ama CHP anamuhalefet partisi olarak milletvekilinin yaptığı bu hareket karşısında hala bir ses çıkartmadı. Sorun aslında bu. CHP siz Özgecan'ın ardından dans mı ediyorsunuz? Açıklama yapmadığınıza göre siz de CHP olarak Özgecan'ın ardından dans ediyorsunuz demek ki. Allah sizi bildiği gibi yapsın birader' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE