Ebru Gediz'den Özgecan'ın katillerine: Siz hangi cehennemden çıktınız da aramıza geldiniz?

Ünlü sunucu Ebru Gediz, Özgecan Aslan'ı hunharca katleden katillere sordu: Siz hangi cehennemden çıktınız da aramıza geldiniz?

Ebru Gediz'den Özgecan'ın katillerine: Siz hangi cehennemden çıktınız da aramıza geldiniz?
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ebru Gediz ile Yeni Baştan programında da Özgecan Aslan cinayetine tepki vardı.

Programın sunucusu Ebru Gediz, 'Bugünlerde yayın yapmak çok zor. Haftasonu tüm Türkiye için çok zor geçti, hala da zor geçiyor. Çünkü Özgecan sadece o annenin babanın evladı değil, bizim de evladımız. Biz yerimizde duramazken, siz yerinizde duramazken ateşin düstüğü yeri yani evladını kaybeden anne babasını düşünemiyoruz. Ailesine başsağlığı dileklerimi bir kez daha tekrarlamak istiyorum ve geride kalan Özgecan'larımızın korunmasını talep ediyoruz' şeklinde konuştu.

'SADECE YASTA DEĞİLİZ AYNI ZAMANDA İSYANDAYIZ'

Gediz şunları söyledi:

'Falanca, filancayı öldürdü şu kadar cezası oldu. Sonra o falanca o cezayı çektikten sonra dışarı çıkıp aramızda dolaşmamalı. Çocuklara, genç kızlara, kadınlara bakıp nefsi uyanan, tecavüz eden sapıkların cezasının çok ağır olmasını diliyoruz. Kınama dilimizi hiç kaybetmeyeceğiz. Kadın cinayetleri konusunda ceza indirimi olmamalı. Özgecan bardağı taşıran son damla olmuştur. Vahşice katledilmek hiçbirimizin kabul edebileceği bir şey değildir. Katledenlere soruyorum; siz hangi cehennemden çıktınız da aramıza geldiniz? Acı çok büyük. Sadece yasta değiliz, isyandayız aynı zamanda.' BEYAZ GAZETE