Dolmuşçuların 'özgecan'Tepkisi

Ordu-Gülyalı Minibüs Kooperatifi şoförleri İçel'de katledilen Özgecan Aslan için araçlarına siyah kurdele taktı.

Dolmuşçuların 'özgecan'Tepkisi

İçel'de vahşice katledilen Özgecan Aslan için bir tepki de Ordu-Gülyalı Minibüs Taşıma Kooperatifi üyelerinden geldi. Yaşanan katliama sessiz kalmayan minibüs şoförleri, kooperatifi bünyesinde bulunan tüm araçlara siyah kurdele takarak tepkilerini dile getirdiler.

"O KIZ BİZİM DE KIZIMIZ OLABİLİRDİ"
Özgecan'ın acısını yürekten paylaştıklarını belirten Gülyalı Minibüs Taşımacılar Kooperatifi Başkanı Salih Cebeci, bunu yapanların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini söyledi.

Tüm minibüs esnaflarına seslenen Cebeci, "Esnaf arkadaşlarımızın aramıza katılan kişilerin geçmişini iyi araştırmalıyız. Bu dehşet olayını gerçekleştiren kişileri aramızda kesinlikle ve kesinlikle bulundurmamalıyız. Çünkü o kız bizimde kızımız kardeşimiz olabilirdi" dedi.

Kooperatif olarak tüm şoförlerin iyice araştırıldığını ifade eden Cebeci, "Kooperatifimizde çalışan tüm şoför arkadaşlarımızın özlük dosyaları bizde mevcuttur. Yalnızca bununla sınırlı kalmayıp, aylık değerlendirme toplantıları yaparak güncel sorunları değerlendiriyoruz" diye konuştu.

Yaşanan olay karşında çok üzüldüklerini aktaran Cebeci, bu türlü acıların bir daha yaşanmaması gerektiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA