Bozkurtluların Elektrik İsyanı

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde geçtiğimiz hafta yağan yoğun kar yağışı nedeniyle kopan elektrik hatlarının onarılmaması ilçedeki vatandaşları isyan ettirdi.

Bozkurtluların Elektrik İsyanı

Bozkurt ilçe merkezine bağlı bahçe semtinde, geçtiğimiz hafta yağan etkili kar yağışı nedeniyle direklerin devrilmesi ve enerji hatları kopması nedeniyle kelsen elektrikleri onarılmayışı mahalle sakinlerini isyan ettirdi.

Merkez mahallesi Muhtarı Yusuf Öztürk, Mahalledeki elektrik hatlarının bir haftadır onarılmayı beklediğini belirterek, “Mahallelinin dolaplarında bulunan yiyecek ve içecekler bozuldu. Çocuklarımız gece mum ışığında ders yapmaya çalışıyor. Vadantaşlarımızın bu isyanı üzerine mahalleli olarak bizde elektrik hatlarının onarılması için imza kampanyası başlattık” dedi.

Elektrik hatlarının onarılması için çalışanların ellerinden geleni yaptığını ifade eden Muhtar Öztürk, “ilçemizdeki elektik çalışanlarının elinden gelen bir şey yok onlarda bizler gibi elinden geni yapmaya çalışıyor fakat ellerinde yeterli ekipman ve imkan olmadığı için ilçemizin tüm kesimlerine elektriklerin ne zaman verileceği belirsiz durum da” diye konuştu.

Kaynak: İHA