Ak Parti İl Teşkilatından Hasköy İlçesine Ziyaret

AK Parti İl Teşkilatı, hafta sonu yapılan AK Parti 5'inci kongresinin ardından ilk teşekkür ziyaretini Hasköy ilçesinde gerçekleştirdi.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya öncülüğünde, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, Merkez İlçe Başkanı Halil Subaşı, Hasköy'de vatandaşlarla bir araya gelerek teşekkür etti.
Burada konuşan Asya, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, Hasköy başta olmak üzere Korkut, Varto, Malazgirt ve Bulanık ilçelerinde de vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyledi.

Asya, şöyle konuştu:
"İlk olarak ilçe kongrelerimizi gerçekleştirdik. Ardından il kongremizi yaptık. Kongrelerimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşecektir. Çünkü bir ayrıştırıcı değil, birleştirici bir partinin neferleriyiz. Hizmetlerimizi hep birlikte el ele gönül gönüle vererek yapacağız. Tek gayemiz halkımıza hak ettiği hizmeti vermek ve daha huzurlu yarınlar sağlamaktır. Bu kapsamda bütün hemşehrilerimize bizlere verdikleri katkıdan ötürü teşekkür ediyorum. Muş'ta ne hizmet yapılıyorsa, Hasköy'de, Korkut'ta, Varto'da, Kızılağaç'ta, Muş'un en ücra köşesinde de hükümetimiz aynı hizmeti yapmaktadır. Bizler de sizlerin teveccühü ile bu hizmetlere aracılık etmekteyiz."
Asya, kongrenin birlik ve beraberlik içinde geçmesine katkı sağlayan partililer başta olmak üzere herkese teşekkür etti.
Kaynak: AA