Resul Dindar’dan Okm’de Unutulmaz Konser

Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Şubat ayı Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Resul Dindar” konseri büyük ilgi gördü.

Resul Dindar’dan Okm’de Unutulmaz Konser

Orhan Gazi Kültür Merkezinde düzenlenen programa Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm ve çok sayıda Resul Dindar hayranı katıldı.

Dindar, Karadeniz müziğinin en güzel ezgileriyle Adapazarılıları coşturdu. İki saat boyunca süren konseri geneli itibarıyla öğrencilerle birlikte şarkılarını seslendirdi. Sahne dışına kurulan sinevizyon ile de izlenilen konserde hayranları sevilen sanatçının şarkılarıyla kendilerinden geçerek unutamayacakları akşam yaşadı.

HAYRANLARINDAN SEVGİ SELİ
“Gözlerin Doğuyor Gecelerime, Karaduman’’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarını gecede Adapazarlılar için seslendiren Dindar’a hayranları konserde hep bir ağızdan eşlik etti. Müzik ziyafetinin yaşandığı gecede ünlü sanatçı, söylediği muhteşem şarkıların yanı sıra enstrümanları icradaki başarısıyla da hayranlarından tam not aldı.

UNUTULMAZ BİR AKŞAM
Resul Dindar’ a teşekkür ederek sözlerine başlayan Adapazarı Belediyesi Başkanvekili Erol Aydın, ‘‘ Bu akşam burada Karadeniz’in sevilen sanatçısı Resul Dindar’ı Adapazarılı hayranlarıyla buluşturduk. Sanatçımızın seslendirdiği birbirinden güzel Karadeniz şarkıları hepimize unutulmaz bir akşam yaşattı. Sanatçımıza bize sunduğu muhteşem müzik ziyafetinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanvekili Erol Aydın program sonunda Resul Dindar’a, içinde Adapazarı’nın yöresel ürünlerinin bulunduğu bir paket hediye etti.

ADAPAZARI BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR
Sanatın toplumun her ihtiyacını karşıladığını dile getiren Dindar, “Sanatla her şeyi güzelleştirebilirsiniz. Belediyenin kültür ve sanat çalışmaları içerisinde halkın müziğine de yer vermesi çok önemli. Bizlere ulaşmak izleyen dinleyicilerimizle bizleri buluşturma fırsatı verildi.

Adapazarı Belediyesi’nin düzenlediği bu akşamı unutamayacağını” ifade ederek hayranlarına teşekkür etti. Dindar, hayranının hediye ettiği Sakarya Spor formasıyla sahnede muhteşem şarkılarını söyledi.

Hayranlarıyla tek tek hatıra fotoğrafı çekilerek, albüm ve anı defterlerini de imzalamayı ihmal etmedi.
Kaynak: İHA