Yol Güvenliği Alırken Canından Oldu

Başkent’te, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt çalışması sırasında, trafiğin güvenli bir şekilde akması için duba yerleştiren belediye işçisine bir otomobilin sürücüsü çarptıktan sonra kaza yerinden kaçtı.

Yol Güvenliği Alırken Canından Oldu
Yol Güvenliği Alırken Canından Oldu
Kaza sonucu, belediye işçisi, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, saat 02.30 sıralarında Yenimahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Büyük Şehir Belediyesi ekipleri İstanbul Yolu Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde asfalt çalışması yapıyordu. Çalışmalar sırasında, trafiğin güvenli bir şekilde akmasını sağlamak için yola duba yerleştiren belediye işçisi Selahattin Şen’e henüz sürücüsünün ismi bilinmeyen beyaz bir otomobil çarptı. Şen ‘e çarpan beyaz otomobilin sürücüsü, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Kazaya tanık olan Şen’in arkadaşları, ilk anda beyaz otomobilin arkadaşlarına değil de, yolda bulunan dubalara çarptığını zannetti. Kaza yerine gittiklerinde gerçeği fark eden Şen’in arkadaşları, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Şen’e müdahalede bulundu. Sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından, Şen’in hayatını kaybettiği öğrenildi. Bunun üzerine, çağrılan olay yeri inceleme ekipleri, kaza alanında incelemelerde bulundu. Ekiplerin incelemesinin ardından, Şen’in cansız bedeni cenaze aracıyla Ankara Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Kaza sonrası yol, bir süre trafiğe kapatıldı.

Şen’in ölüm haberi çalışma arkadaşlarını büyük bir üzüntüye boğdu. Polis ekipleri, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.
Kaynak: İHA