Milas'ta Engelli Bireylerin Saç Bakımı Sevinci

Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri öğrencileri engelli öğrencilere verdikleri güzellik hizmeti ile M.

Milas'ta Engelli Bireylerin Saç Bakımı Sevinci
Önol Karadeveci Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini mutlu etti.
Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği gereği çeşitli toplum hizmetlerinde bulunan Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri öğrencileri dün M.Önol Karadeveci Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine güzellik hizmeti verdi. Meslek öğretmenleri Mehtap Yıldırım ve Nurullah Saygan önderliğinde dün sabah saatlerinde M.Önol Karadeveci Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi’ne giden 11. sınıf öğrencileri, verdikleri hizmetle engelli öğrencileri mutlu etti.

Gün boyu engelli öğrencilerle ilgilenen Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri öğrencileri, engelli öğrencilerin saç kesimi dışında kişisel bakımlarıyla da ilgilendi. Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında öğrencilerin toplum hizmetinde bulunmak zorunda olduğunu ve bu bağlamda faydalı bir iş yapmak istediklerini kaydeden Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abdullah Er, “Bizim de aklımıza böyle bir etkinlik geldi. Okul Aile Birliği aracılığıyla malzemelerimizi temin ettik. Öğrencilerimiz bu etkinlikle hem engelli öğrencilerimizi mutlu etmenin sevincini yaşarken hem de pratik yapma imkanı buldu. Hatta bazı öğrencilerimiz bugüne kadar hiç rehabilitasyon merkezine gitmemişler. Yardımlaşma duygusunu böylece perçinlemiş bulunduk”dedi.

Bundan sonra da engelli öğrencilerin güzellik ve saç bakım atölyesine gelerek tüm ihtiyaçlarının ücretsiz olarak karşılanacağını kaydeden Abdullah Er, Menteş Remzi Ozan-Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerine de önümüzdeki günlerde aynı etkinliği düzenleyeceklerini belirtti.

Kaynak: İHA