Maşalacı, Mhp Taşköprü İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

MHP Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı, Taşköprü İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Maşalacı, Mhp Taşköprü İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti
Ziyarette konuşan Maşalacı, dosta güven verdiklerini ve düşmana da korku saldıklarını söyledi.


Maşalacı, yeni göreve gelen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Teşkilatlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda MHP Taşköprü İlçe Teşkilatını ziyaret eden MHP Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı, MHP Taşköprü İlçe Teşkilatının kongreye göstermiş olduğu yoğun katılımdan dolayı teşekkür ederek, “Rabbim sizlerin teveccühü ile bana ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza bu görevi nasip etti. İnşallah görev aldığımız süre zarfında bu görevi layıkıyla yerine getirmek bizlere nasip olur” dedi.

“KAZANAN MHP OLMUŞTUR”
1 Şubat’ta gerçekleşen 13. Olağan Kongre ile yükselişe geçtiklerini ifade eden İbrahim Maşalacı, “1 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz 13. Olağan Kongremiz, Allah’ın izni ile birliğimize, dirliğimize ve yükselişimize vesile olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi ilke olarak milliyetçi ve demokratik bir siyasi anlayışa sahiptir. Bu sözle değil, özdedir. Gerçekleştirmiş olduğumuz kongre de bunun bir göstergesidir. Burada kazanan Milliyetçi Hareket Partisi olmuştur. Şükürler olsun ki birlik ve beraberlik içerisinde kongremizi gerçekleştirdik. Bu kongrede birlik ve beraberliğimiz pekişmiş, Kastamonu’da ülkücü hareket tek vücut olarak birleşmiş, zafere yürümeye başlamıştır. Önümüzde ki genel seçim sürecinde hep beraber el ele vererek, tabanımızın sesini dinleyerek Allah'ın izni ile Milliyetçi Hareket Partisini ilimizde birinci parti yapacağız” diye konuştu.

“DOSTA GÜVEN VERDİK, DÜŞMANA KORKU SALDIK”
Kongrenin şölen havasında gerçekleştiğine işaret eden Maşalacı, “Gerçekleştirdiğimiz olduğumuz 13. Olağan kongremiz, dosta güven düşmana korku salmıştır. Partimiz ve kutlu davamızın geçmişi bugünü ve geleceği ile ilimizde birinci parti olacak kapasite ve insan gücüne sahiptir. Bunun da göstergesi büyük bir katılım ile şölen havasında gerçekleştirilen kongremizdir. Ayrıca gerçekleştirdiğimiz olduğumuz devir teslim törenine diğer iki adayımızın katılımı ile kamuoyuna bir bütün olduğumuzu göstermiş olduk. Daha güçlü bir Türkiye, daha müreffeh bir millet, daha kudretli bir devlet için şanlı al bayrağımızın özgürce göklerde dalgalanması için önümüzde atılacak her engeli aşacak ve inancımızın mücadelesini arkadaşlarımız ile birlikte vereceğiz. Bunu teşkilatlarımızla, gönüldaşlarımızla ve ülküdaşlarımızla bir ve bütün olarak gece gündüz demeden ülkücü hareketi iktidar yapmak için elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

“İKTİDAR TARAFINDAN VERİLEN SÖZLER UYGULANAMIYOR”
Adalet ve Kalkınma Partisinin 13 yıldır iktidar olduğu ve bu süre boyunca Kastamonu’ya verilen hizmet sözlerinin, sadece söz olarak kaldığını ve uygulamaya konulamadığını ileri süren MHP İl Başkanı Maşalacı, “13 yıllık AKP iktidarı döneminde Kastamonu halkı, milletvekili sayısı 4 iken 3, 3 iken 2 milletvekillini AK Parti’ye verdiği destek ile kazandırmıştır. Biraz önce de ifade ettiğim gibi arkadaşlarım ile birlikte oluşturduğumuz yönetim kurulumuz, parti tabanımız, belediyemiz olan yerlerde belediye başkanlarımız, il genel ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte ortak aklı ortaya koyarak bunun mücadelesini vereceğiz. 30 Mart Mahalli İdareler Seçiminden önce Kastamonu’ya gelen dönemin Başbakanı, şuan ki Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği sözler ajandamızda kayıtlıdır. O süreç içinde genel ve yerel iktidar birleşmez ise hizmet gelmez demişlerdi. Dolayısıyla Taşköprü, Tosya ve Kastamonu Merkez belediyesi olmak üzere genel iktidar ile yerel iktidarı buluşmuştur” ifadelerini kullandı.

“MAKYAJ DEĞİŞİKLİĞİ HARİCİNDE HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YOK”
30 Mart tarihinden itibaren Kastamonu ve ilçelerinde bir değişiklik görmediklerini aktaran İbrahim Maşalacı, şöyle konuştu: “Yerel seçimlerden yaklaşık 10 aylık bir süre geçmesine rağmen Kastamonu Merkez ve diğer ilçelerimizde makyaj değişikliği haricinde herhangi bir değişiklik göremiyoruz. Dolayısı ile önceki günlerde gerçekleştirilen AKP İl Başkanlığı kongresinde Sayın Başbakan yine buna benzer sözler vermiş olup Milliyetçi Hareket Partisi olarak tarafımızdan hayretle izlenmiştir. Verilen sözler o dönemden bu döneme kadar yerine getirilmedi. Bundan sonra da bizim kanaatimizce seçim öncesi verilen sözler olarak kalacaktır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak verilen sözlerin her zaman takipçisi olacağız. Ve biz teşkilatlarımız ile birlikte bu durumu kapı kapı gezerek tüm Kastamonu halkına anlatacağız”
“KALEMİZ YIKILMADI, EMANET VERDİK”
20 yıldır MHP’li kadrolar tarafından yönetilen Kastamonu Belediyesi’nin 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Partili kadrolara geçmesini de değerlendiren Maşalacı, MHP’nin kalesi olarak nitelendirilen Kastamonu Belediyesini kaybetmelerine rağmen partinin tabanının ateşlendiğini ifade ederek, şunları kaydetti: “Bu durum daha çok bizim tabanımızı ateşledi. Tabanımızın sesini dinleyerek il teşkilatı olarak elimizden gelen özveride bulunacağız. 2019 genel ve yerel seçimlerinde, özellikle yerel seçimlerde başta Kastamonu Merkez Belediyesi olmak üzere emanetlerimizi geri alacağız. Bizim kalemiz yıkılmadı, biz emanet olarak verdik ve emanetimizi 2019’da Allah'ın izni ile geri alacağız”
İlçe Teşkilatıyla birlikte hatıra fotoğrafı da çektiren İbrahim Maşalacı, ardından partililerle bir süre sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.
Kaynak: İHA