Bilecik'te Aday Memurlar Yemin Etti

Bilecik ValiliğŸi emrine atanan ve adaylık süreçleri sona eren memurlar, düzenlenen törenle yemin etti.

Bilecik'te Aday Memurlar Yemin Etti
İl Planlama ve Koordinasyon MüdürlüğŸü Planlama uzman yardımcısı BarışŸ Atlı ile ǖzel Kalem MüdürlüğŸünde çalışŸan V.H.K.İ. Gözde Küçükkaya, yemin ederek asil memur oldu.
Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen yemin törenine, aday memurların yanı sıra Vali Yardımcıları Metin LJınar, Hıdır Kahveci, Mehmet TaşŸdöğŸen, Ekrem Ballı ve Halil İbrahim Acır, valilik kurum müdürleri ile personel katıldı.

Vali Yardımcısı LJınar, yaptığŸı konuşŸmada, memurların kurumca belirlenen temel hazırlayıcı ve uygulamalı eğŸitim sınavlarında başŸarılı olduklarını ve olumlu sicil aldıklarını söyledi.

Adayların staj döneminin sona erdiğŸini ifade eden Vali Yardımcısı LJınar, "Asli devlet memurluğŸuna atanmalarına karar verilen bu personellerimiz, adaylık dönemlerinde gösterdikleri çalışŸma, disiplin, beceri ve görev yaptıkları birimde aldıkları olumlu sicilleri nedeniyle adaylıkları kaldırılarak asil devlet memur olarak atanmaya hak kazanmışŸlardır. Memur arkadaşŸlarımızın yapacakları çalışŸmalarla daha güzel yerlere geleceklerine inanıyorum. Genç arkadaşŸlarıma yaşŸantılarında başŸarılar diliyorum" dedi.

Vali Yardımcılarının ve daire müdürlerinin başŸarı temennisinde bulunduğŸu aday memurlar, ellerini Türk bayrağŸına koyarak yemin etti.
 
Kaynak: AA