Başkan Aydın, Akşam Çayında Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinlediği geleneksel “Başkanla Akşam Çayı” etkinliğinde Çırpıcı Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Başkan Aydın, Akşam Çayında Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Zeytinburnu Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Başkanla Akşam Çayı” etkinliğinin 2015 yılındaki ilk programı Çırpıcı Mahallesi’nde yapıldı. 3. Taşocağı Sokak’ta Çam Kahvesi’nde gerçekleştirilen programa, Çırpıcı Mahallesi sakinleri tarafından yoğun ilgi gösterildi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ile karşılıklı çay içip sohbet etme imkanı bulan vatandaşlar, öneri ve şikayetlerini ilettiler. Etkinlikte, sanatçı İsa Muslubaş’ın çaldığı şarkılar ise mahalle halkına keyifli dakikalar yaşattı.

“DÜŞÜNCE VE ÖNERİLERİNİZİ ÖĞRENMEK İSTERİZ”
Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Aydın, 2015 yılının ilk “Başkanla Akşam Çayı” programının Çırpıcı Mahallesi’nde gerçekleştiğini dile getirerek, “Bu programı yıllardır gerçekleştiriyoruz. Belediyeyi sizler adına Zeytinburnu halkı adına yöneten siyasi ve bürokratik kadro burada ve biz hesap vermek için geldik. Belediye ile ilgili mahallemizle ilgi yerel yönetimle ilgili düşünceleriniz görüşleriniz varsa onları öğrenmek isteriz. Bizlere sormak istediğiniz hususlar var ise onları da dile getirmenizi arzu ederiz. Bizi hesaba çekmenizi arzu ederiz zaten onun için buradayız” dedi.

Başkan Aydın konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin düşünce ve önerilerini yazdıkları kağıtları okuyarak sorularına cevap verdi.

Öte yandan programa katılan mahalle sakinlerinden Fikret Oğuz ve Engin İmzalı, düzenlenen etkinlikten dolayı memnun olduklarını belirterek, eksikliklerin sorunların gündeme getirildiğinden dolayı Başkan Aydın’a teşekkür ettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA