Aşkta Engel Tanımadılar

Geçirdikleri çocuk felci nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan ve 2 yıl önce evlenen Serkan-Fatoş Toprak çifti, hayatı paylaşarak engellerini aşıyor.

Bedensel engelli Serkan Toprak (39), AA muhabirine yaptığı açıklamada, üyesi oldukları Hatay Sakatlar ve Gönüllüler Derneği'nde 7 yıl önce eşiyle tanıştığını belirtti.

Ailelerinin ve yakınlarının evlenmelerine karşı çıktığı ifade eden Toprak, eşiyle birbirlerine duydukları aşkla tüm zorluklara göğüs germeye karar verdiklerini anlattı.
Sevginin engel tanımadığını anlatmayı başardıklarını ve 2 yıl önce yuva kurduklarını aktaran Toprak, şöyle konuştu:
''Ailelerimiz, önce evlenmemize rıza göstermedi ama bütün engellemeleri sevgimizle aşarak hayatımızı birleştirdik. Birbirimize olan sevgimizin meyvesini de 7 ay önce aldık. Taylan adını verdiğimiz bebeğimiz dünyaya geldi. Bazı arkadaşlarımız engellerinden dolayı evlenmekten çekiniyor. Biz, bu durumun engel olmadığını ve sevginin daha büyük sorunları aşmada önemli olduğunu çevremizdekilere gösterdik."
Ev işlerini birlikte yaptıklarını anlatan Toprak, çocuklarının ise aşklarının en güzel meyvesi olduğunu söyledi.

Toprak, 3 ayda bir aldıkları engelli maaşıyla geçimlerini sürdürmeye çalıştıklarını, hiçbir zaman öz güvenlerini ve umutlarını kaybetmediklerini, hayata sımsıkı sarıldıklarını belirtti.

Fatoş Toprak ise eşiyle ilk tanıştığı andan itibaren ona büyük sevgi beslediğini, önlerindeki engelleri aşmak için savaştıklarını ifade ederek, herkesin sevgisine sahip çıkmasını istedi.
Kaynak: AA