Milas'ta Piyasaya Sürülen Ucuz Sigara Hırsızları Ele Verdi

Milas’ta iki büfeden 600 paket sigara ve çeşitli elektronik eşya çaldığı öne sürülen 6 şüpheli, polis ekiplerinin başarılı çalışması sonucu yakalandı.

Milas'ta Piyasaya Sürülen Ucuz Sigara Hırsızları Ele Verdi

Son günlerde ilçedeki iki büfede hırsızlık olayı yaşanması üzerine çalışma başlatan Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, 6 şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Edinilen bilgiye göre; Lozan Caddesi ve Müştak Bey Caddesi’nde hizmet veren iki büfe iki hafta önce soyuldu. Gece saatlerinde gerçekleşen hırsızlık sonucu 600 paket sigara, bir miktar bozuk para, iki adet dizüstü bilgisayar ve bir adet fotoğraf makinesi hırsızlarla birlikte kayıplara karıştı.

ÇALDIKLARI SİGARALARI UCUZ FİYATA PİYASAYA SÜRDÜLER
Büfelerin camını ve kilitlerini kırarak 600 paket sigarayı çaldıktan sonra sigaraları ucuz fiyata piyasaya süren hırsızlar, polisin dikkatli çalışmasına takıldı. Piyasaya ucuz sigara temin edenlerin izine düşen polis, kısa sürede hırsızlık şüphelilerine ulaştı. Genişletilen çalışma neticesinde polis ekipleri, A.P.(19), İ.G.(19), O.H. (20), E.Ü. (20), B.A. (19), M.E. (22) isimli toplam 6 şahsı kaldıkları evde 60 paket sigara ile ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, polis merkezindeki işlemlerinin ardından hırsızlık suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA