Milas'ta Atıcı Güven Tazeledi

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, gerçekleştirilen genel kurul sonucu yeniden başkan seçildi.

Milas'ta Atıcı Güven Tazeledi
1997’den bu yana başkanlık görevini yürüten Atıcı, böylelikle 2018’e kadar çiftçilerden vize almış oldu.
Milas Ziraat Odası’nın 3 yılda bir gerçekleştirilen genel kurullarından 26’ıncısı, dün yapıldı. Tek adaylı kongrede, Oda’nın 1997’den bu yana başkanlık görevini yürüten başkanı İsmail Atıcı, 3 yıllığına tekrar vize aldı. Atıcı, 2018’e kadar bu görevde kalacak.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurul saat 10.00’da başladı.

Odaya kayıtlı çiftçilere tarımsal danışmanlık başta olmak üzere kapsamlı hizmetlerin verilmeye devam ettiğini kongrede yaptığı konuşmada aktaran Atıcı, başkanlığı döneminde katkıda bulundukları hizmetleri de üyelerine anlattı.

Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın bölge için önemine değinen Atıcı, bu fuarın tarım sektöründe olumlu katkılar sağladığını sözlerine ekledi ve katılımın her yıl artış gösterdiğine işaret ederek katkı sağlayan diğer paydaşlara teşekkürlerini bildirdi.

Milas çiftçisinin sesi olmak için her zaman çalışmaya devam edeceklerini aktaran Atıcı, destekleri nedeniyle üyelere teşekkür etti.

Milas Kaymakamı Fuat Gürel ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat da genel kurula katılanlara yönelik birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Atıcı, Gürel, Tokat, Eski Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü İnan Kılınç, üretici Ali Osman Menteşe’nin de aralarında bulunduğu bazı kişilere odaya katkıları nedeniyle plaket verdi.

6 dönem görev yapan Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı başkanlığında tek listeyle gidilen seçimde 90 oy kullanıldı; 1 oy geçersiz sayıldı. Oylama sonucu İsmail Atıcı başkanlığındaki Milas Ziraat Odası yönetim kurulu üyeliklerine Fikret Turgut, Harun Güneş, Halil İbrahim Akar, Nedim Atçı, Hüseyin Felek, Şehabettin Korkmaz seçildi. Milas Ziraat Odası Meclis Üyeliklerine de, İsmail Atıcı, Halis Şahin, Nedim Atçı, Hüseyin Felek, Şehabettin Korkmaz, Durmuş Gürgün, Halil İbrahim Akar, Günan Karadağ, Özay Yüksel, Yalçın Kocakaya, Mehmet Çamlıbelen, Ali Esmer, Hakkı Dörtyollu, Abdullah Kökten, Sami Sarıoğlu, Mehmet Kuray, Özcan Sabancı, Mustafa Baş, Mustafa Atıcı getirildi.

Kaynak: İHA