Başkan Çocuklarla Kartopu Oynadı

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, çocukların sosyal medya üzerinden yaptığı davetini kırmayarak kardan adam yapıp, kartopu oynadı.

Başkan Ertürk çocukların kar sevincine ortak oldu. Ortaokul öğrencisi Berkay Bilgin'in sosyal medyadaki sayfası üzerinden Başkan Ertürk'e "Başkanım, arkadaşlarımızla TOKİ konutlarının bahçesinde kardan adam yapıyoruz sizi de bekliyoruz" şeklinde davetini karşılıksız bırakmadı.
Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan Ertürk, davet üzerine hemen çocukların yanında gitti. Ertürk, çocuklarla kardan adam yapıp, onlarla kartopu oynadı.
Ertürk, yaptığı açıklamada, güzel bir kış geçirdiklerini ifade ederek, "Bugün kışın tadını karın sevincini çocuklarla beraber yaşıyoruz. Çocuklarımızın sosyal medya üzerinden bize yaptıkları çağrıya ilgisiz kalamadık. Onların kar sevincine ortak olduk. Önce kardan adam yaptık sonra kartopu savaşı. Çok güzel bir kar yağdı ilçemize. Biliyorsunuz aynı zamanda Ankara'nın su ihtiyacı Kurtboğazı'ndan da karşılanıyor. Barajlarımızdaki doluluk oranı da arttı. Bu bizi ayrıca sevindirdi" diye konuştu.

Başkan Ertürk'ü Facebook üzerinden davet eden ortaokul öğrencisi Berkay Bilgin ise "Belediye Başkanımızın Facebook'u çok kullandığını biliyorum. Arkadaşlarla oynarken onu da davet edelim dedik. Mesajımızın ardında anında bize cevap geldi. Çok sevindik, hiç beklemiyorduk aslında. Geldi güzel vakit geçirdik. Kardan adam yaptık, kartopu oynadık çok sevinçliyiz" ifadesini kullandı.
Kaynak: AA