Algan Çiftinin 10 Yıllık Bebek Hasreti Sona Erdi

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 10 yıldır bebek hasreti çeken ve yıllardır birçok tedavi yöntemi deneyen Gülsüm-Ahmet Algan çifti, tüp bebek yöntemiyle bir kız çocuk sahibi oldu.


Altınçağ Mahallesi'nde ikamet eden ve 10 yıl önce evlenen Gülsüm (35) ve Ahmet (41) Algan çifti mutluluklarına mutluluk katmak için bebek sahibi olma hasretlerine tüp bebek yöntemiyle ulaştılar.

Baba Ahmet Algan, 10 yıl önce eşi Gülsüm ile güzel bir düğünle birbirlerini severek evlendiklerini ifade ederek, "Mutlu bir şekilde süren evliliğimize mutluluk katmak için bebek sahibi olmaya karar verdik ancak yıllar geçtikçe çocuk hasretimiz artmaya başladı.

Birçok doktor ve sağlık kuruluşunda tedavi yöntemleri denememize rağmen hasretimiz bitmedi. Son çare olarak eşimle birlikte 'ya yine olmazsa' korkusuyla tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olmaya karar verdik. Bir tüp bebek merkezine başvurduk, eşim bu yöntemle hamile kaldı. Çok şükür, Yüce Allah’ım çabalarımızı boşa çıkarmadı" dedi.

Baba Ahmet Algan, bebeği ilk gördüğü an gözyaşlarını tutamadığını kaydetti.

İskenderun ilçesinde özel bir doğum merkezinde gerçekleşen doğumla "İkbal" adını verdikleri ilk bebeklerini kucaklarına alan Algan çifti, yaşadıkları mutluluğun anlatılamaz olduğunu söylediler.
Kaynak: İHA