Yomra Ak Parti İlçe Teşkilatı Şubat Ayı Danışma Toplantısı

Yomra AK Parti İlçe Teşkilatı Şubat Ayı Danışma Meclisi Toplantısını dün akşam gerçekleştirdi.

Yomra Ak Parti İlçe Teşkilatı Şubat Ayı Danışma Toplantısı

Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Başkan Yardımcısı Cevdet Binay, İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan, Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe yöneticileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Pehlivan, Başkan Revi’nin ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifade ederek, “Başkanımıza yeni görevinde kolaylıklar diliyor, yönetim kurulu üyeleriyle toplantımıza katıldığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda konuşan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu “Belediyemiz ve ilçe teşkilatımız iyi bir ikili olmuş durumda. Bu uyumla birlikte hem vatandaşımıza hizmetimizi gerçekleştiriyor hem de önümüzdeki genel seçimlere daha dinamik bir şekilde hazırlanıyoruz. Belediye olarak vatandaşımıza hizmet noktasında bir sorunumuz yok fakat sizlerin de desteğiyle daha da iyi hizmetleri vatandaşlarımıza ulaştıracağız” diye konuştu.

“YEREL YÖNETİMLER OLARAK GÜÇLÜ BİR PARTİYİZ”
Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Yomra Belediyesinin güzel çalışmalarından haberdar olduklarını belirterek, “ Yerel yönetimler olarak güçlü bir partiyiz. Hizmet partisi olan AK Partimizin bu noktada en iyi örneklerinden bir tanesi Yomra Belediyesidir. Hem belediye hem de teşkilatın uyumlu çalışmaları sayesinde vatandaşlarımızın memnuniyetinden haberdarız. Birlikte daha güzel işlere imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki genel seçimlerde de oylarımızın hem Trabzon hem de genel anlamda artacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA