Vali Yardımcısı Ölmez, Muhtarlarla Buluştu

Hatay Vali Yardımcısı Bilal Ölmez, Hatay Muhtarlar Dernek Başkanı Mahmut Gülcü ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Gülcü, dernek binasında düzenlenen toplantıda, muhtarların halkla resmi kurumlar arasında köprü görevi gördüğünü söyledi.

Son yıllarda halkın en büyük sorunun elektrik olduğunu ifade eden Gülcü, "İl genelinde geçtiğimiz günlerde en büyük sıkıntılarımızdan birisi elektrikti. Şimdi bu sıkıntılar giderilmiş durumda. Muhtarlar olarak bizler her zaman üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Çünkü seçilirken halkımıza bir söz verdik ve bu doğrultuda hareket ediyoruz" diye konuştu.

Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ Bölge Müdürü Selman Nair de il genelindeki elektrik sıkıntılarını ve bu sıkıntıların giderilmesi için yapılan planlar hakkında bilgi verdi.
Kendilerinin mahalle ve beldelerde irtibat adreslerinin muhtarlar olduğunu vurgulayan Nair, geçmişte yaşanan sıkıntılara köklü çözümler bulmaya çalıştıklarını ve büyük bir oranda bunlara çözüm bulduklarını kaydetti.

Hatay'a bu yıl içerisinde çok büyük yatırımlar yaptıklarını ifade eden Nair, "İlerleyen yıllarda elektrik sıkıntılarını tamamen çözeceğiz. Özellikle teknolojik yatırımlara ağırlık verdik" dedi.

Kaynak: AA