Burhaniye'de Fotoğrafçılar Yeni Başkanını Seçti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği’nin yeni başkanı Diş Hekimi Tolga Özmen oldu.

Burhaniye'de Fotoğrafçılar Yeni Başkanını Seçti
Ticaret Odası Salonunda yapılan olağanüstü kongrede, uzun süredir başkanlık yapan Dr. Özkan Arıkantürk, aday olmazken, tek liste ile gidilen seçimde derneğin yeni yöneticileri belirlenirken, kurs bitirmiş olan fotoğrafçılara da belgeleri verildi.


Burhaniye de, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği’nde(Zeyfod) yapılan seçimde Diş Hekimi Tolga Özmen Dernek başkanı oldu. Derneğin eski başkanı Dr. Özkan Arıkantürk, faaliyet raporunu okurken, denetim raporu da Yücel Aras tarafından okundu. Geçtiğimiz yıl yapılan çalışmaları hatırlatan Özkan Arıkantürk,,”Geçtiğimiz yıl önemli çalışmalara imza attık. Haftalık toplantılarımızı sürdürdük. Bu arada temel fotoğrafçılık kursumuzu tamamladık. Dernek yönetiminin yenilenmesini istiyorum. Yeni arkadaşlar bu işe sahiplensin istiyoruz. Yeni arkadaşlara fırsat tanıyalım.Şu anda 68 üyemiz var. Verdiğiniz destekler için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan oylamada Tolga Özmen’in listesi oyların tamamını alarak yönetime gelirken, fotoğrafçılık kursunu bitirenlere de belgeleri verildi.

Tolga Özmen ve yönetimde görev alan Erdem Güven de, katılımcılara teşekkür etti ve derneği daha güzel yerlere getirmek için çalışacaklarını anlattı.
Kaynak: İHA