10 yaşındaki oğlunu öldüren annenin ifadesi

Ankara’da kepçe kulak tedavisi gören 10 yaşındaki oğlu O.S.’yi, hastane tuvaletinde boğarak öldüren N.S.'nin ifadesine ulaşıldı.

10 yaşındaki oğlunu öldüren annenin ifadesi
10 yaşındaki oğlunu öldüren annenin ifadesi
Habertürk, Ankara'da kepçe kulak tedavisi gören 10 yaşındaki oğlu O.S.'yi, hastane tuvaletinde boğarak öldüren N.S.'nin savcılık ifadesine ulaştı.

Kocasıyla ayrı yaşadığını belirten N.S. olayı şöyle anlattı: “10 yaşındaki oğlum O.S. ile arkadaşları okulda sürekli kulakları kepçe diye alay ediyorlardı. Kocam oğlumun okula gitmesini istiyordu. Ancak oğlum okula gitmek istemiyordu. Çocuğumu, yaşadığı bunalımdan kurtulması için son çare olarak ameliyat ettirdim. Ancak ameliyatın ardından yüzünde şişlikler oluştu. Doktorlar,'Birkaç güne kadar şişlikler düzelir' dedi. Hastanenin kadın tuvaletine gittik. Oğlum aynaya bakarak,'Anne ben maymuna benziyorum' dedi. Eşarbımı çıkarıp boğazını sıktım. Çocuğumu cennete yolladım. Ben de ölmek istedim. Hastane önündeki yoldan geçen arabaların önüne atladım.

AKIL SAĞLIĞININ KONTROLÜ İSTENDİ
İfadesinde, çocuğunun içinde bulunduğu durum nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu ve antidepresan ilaçlar kullandığını kaydeden N.S., çıkarıldığı Nöbetçi Ankara 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme, annenin akıl sağlığının yerinde olup olmadığının araştırılmasına ve vesayet altına alınmasına karar verdi. N.S.'nin cezaevinden çıkması durumunda anneye vesayet kararı bulunması nedeniyle 2 çocuk babada kalacak.

10 yaşındaki oğlunu öldüren annenin ifadesi