Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince (TOBB) sürdürülen Kız Meslek Lisesi inşaatını inceledi.

Becan, yönetim kurulu üyeleriyle 24 derslikli okul inşaatında incelemelerde bulundu.
İnşaatın gelecek ekim ayında tamamlanmasını beklediklerini belirten Becan, "Tabanda bin metrekare alanda inşa edilen lise, yapıldıktan sonra Valiliğe teslim edilecektir. Bu okulun ilimize kazandırılmasına destek veren TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ediyor, okulumuzda yetişecek öğrencilerimizin Türkiye Cumhuriyeti ilkelerine bağlı bireyler olmasını temenni ediyoruz" ifadesini kullandı.

- Altınova'da "Masa Tenisi Turnuvası^"

Altınova Kaymakamlığı tarafından ilçedeki memurlara yönelik Masa Tenisi Turnuvası düzenledi.

Belediye Gençlik Merkezi'nde başlayan turnuva açılışına, Kaymakam Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Metin Oral, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. İbrahim Dedecan, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ve müdürler katıldı.

Kaya, açılışta yaptığı konuşmada, turnuvaya 40 memurun katıldığını söyledi.

Soğuk kış günlerinde de spor yapılmasını sağlamak için bu turnuvayı düzenlediklerini belirten Kaya, "Spor yapmak, sağlıklı yaşam ve obezite ile mücadele etmektir. Bunun için bu tür sportif etkinliklere devam edeceğiz" diye konuştu.

Daha sonra turnuvanın müsabakalarına geçildi.
Kaynak: AA