Kartepe’nin Yeni Totemleri Beğenildi

Kartepe Belediyesi ilçenin farklı yönlerden girişlerine yerleştirilmek suretiyle farkındalık yaratmak ve kent kimliğine katkı sağlamak amacıyla yeni tasarlanan totemlerin montajına başladı.

Kartepe’nin  Yeni Totemleri Beğenildi

Marmara Bölgesinin en çok ziyaretçi ağırlayan ikinci kış turizm merkezi olma özelliği taşıyan Kartepe’nin kayak merkezinin yanı sıra, yaylaları, kanyonları ve sunduğu tüm doğal güzellikleri ile cennetten bir köşeyi andıran Kartepe İlçesinin farklı yönlerden girişlerine konan totemler beğeni topladı.

Kartepe Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilen ve ilçenin farkındalığını göstermek amacıyla Ketenciler, Eşme, Maşukiye’de monte edilen totemlere ilave 2 totem daha Goodyear Köprülü Kavşağı’ndaki çalışma ardından yerine montajı yapılacak.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, montajı tamamlanan Maşukiye’de totemi başkan yardımcısı Murat Sabri Çakır ve meclis üyesi Orhan Akyüz ile yerinde inceledi.

Kent prestijini ortaya çıkartacak ve turizmi ile cazibe merkezi olan ilçenin farklı yönlerden girişlerine yerleştirilerek farkındalık yaratan totemlerin estetik bir görüntü oluşturduğunu belirten Başkan Üzülmez, “Kartepe’nin renklerini keşfetmek için Şimdi Kartepe Zamanı sloganıyla çıktığımız hizmet yolunda ilçemizin tanıtımı ve Kartepe’ye gelen konuklara güzel bir karşılama olması adına önemli güzergahlara monte edilen ve kent kimliği oluşturma sürecinde sembolik bir adım olan totemlerimiz şık olmuş” dedi.

Kaynak: İHA