Hakan - Seba aşkında son nokta!

Sonunun nereye varacağı büyük bir merakla beklenen Hakan Bey ve İranlı Seba ilişkisinde son nokta konuldu...

Hakan - Seba aşkında son nokta!
FOX TV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da izleyecilerin büyük bir merakla takip ettiği Seba Hanım ve Hakan Bey'in ilişkilerinde büyük bir şok yaşandı.

Bir barışık bir küs devam eden ilişkide Hakan Bey son sözü söyledi. Radikal kararlar aldığını söyleyen Hakan Bey 'Ben yoluma başkalarıyla devam etmek istiyorum. Allah onun da yolunu açık etsin. Kendisi de o gün ben yoluma devam edeceğim demişti tabi ki devam edebilir' dedi.

Hakan Bey, İranlı gelin adayı Seba Hanım'la ilişkisi hakkında şunları söyleyerek son noktayı koydu: İlişkimizi tatlı bitirmeye çalıştık ama... Bir hata yapmış olabilirim. Cuma günü sizden özür diledim orayı terketmekle ilgili. Sonuçta yaşandı bitti bunlar. Bu işi tatlı bitirmek ikimizin de kararıydı. Hafta sonu düşündüm bazı radikal kararlar aldım. Bunları da uygulamak istiyorum.

Ben kimseye söz hakkı doğmasını istemiyorum. Birincisi şu; Ben ışıkları seviyormuşum. Bunu bir çok kişi sizin sayfanızda da yazıyor. Ben ışıkları seven bir insan değilim her ne kadar sektör olarak aydınlatma sektöründe de çalışsam da ben ışıkla uğraşıyorum benim işim bu. Böyle bir şey yok bu tarz bir şeyi kabul etmiyorum.

İkincisi bir konu daha var. Kesinlikle bu ilişkiyle ilgili olan bir şey değil. Sosyal medyada çok ağır ithamlar oluşuyor. Artık bunları kapatmak istiyorum ve sosyal medya hesabımı kapatıyorum. Bu benim için geri dönüşü olmayan bir yol. Bunun dışında bir radikal karar da şu; ben yoluma devam etmek istiyorum. Kimseye burada eğer bir hatam olduysa kendisi de dahil olmak üzere o konuda özür dilerim. Ben yoluma devam etmek istiyorum. Allah onun da yolunu açık etsin. Herkes kendi yoluna devam etsin. Kendisi de o gün ben yoluma devam edeceğim demişti tabi ki devam edebilir.