Başkan Karabağ’a Anlamlı Teşekkür

Bayraklı Refik Şevket İnce Mahallesi Yeşil Cami Yaşatma Derneği, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a camiye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Başkan Karabağ’a Anlamlı Teşekkür
Başkan Karabağ, “İbadethanelere yönelik yaptığımız çalışmalar örnek oldu. Desteğimiz sürecek” dedi.


Bayraklı Belediyesi’nin ibadethanelere verdiği destek, vatandaşlar tarafından takdir görüyor. Belli periyotlarla camileri temizleyen, gerektiğinde boya ve tadilat işlemlerini gerçekleştirilen Bayraklı Belediyesi ekipleri, bu çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Refik Şevket İnce Mahallesi Yeşil Cami Yaşatma Derneği Başkanı Muammer Aksakal, ibadethanenin temizliği, korkulukların onarılması ve dış cephe duvarı yapılmasını sağlayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ verdiği destekten dolayı plaket verdi. Başkan Karabağ, cami imamı, dernek başkanı ve cemaatle birlikte yapılan işleri yerinde inceledi.

“ÖRNEK OLDU”
Başkan Karabağ, “İbadethanelere yönelik yaptığımız çalışmalar örnek oldu. Başka ilçedeki camilerden de talepler geliyor. Belediye olarak camilerin halılarını temizliyoruz. Eksikliklerini gideriyoruz. Bu çalışmayı Bayraklı’da başlattık tüm Türkiye’ye örnek oldu” dedi.

Karabağ vatandaşlara cenaze namazının kılındığı alana gölgelik yapılacağının sözünü verdi.
Kaynak: İHA