Havza'da Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası sona erdi.

Havza 25 Mayıs Spor Salonu'nda oynanan final maçının ardından kupa töreni sonrası dereceye giren takım sporcularına ve okullara Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafında spor malzemesi ve eşofman takımı hediye edildi.

Turnuvada Sivrikese Ortaokulu birinci, 25 Mayıs Ortaokulu ikinci, Ilıca Ortaokulu ise üçüncü oldu. Turnuvada birinci olan Sivrikese Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı, Samsun'da düzenlenecek turnuvada Havza'yı temsil etme hakkı kazandı.

Havza Milli Eğitim Müdür Uğur Sağlam, sporun hem sağlık hem de sosyalleşme açısından önemli olduğunu vurguladı. Gençleri spora yönlendirmek için çalışmalar yaptıklarını anlatan Sağlam, spor faaliyetlerine destek verdiklerini kaydetti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun da okullarda yapılan spor faaliyetlerine devam ettiklerini dile getirerek, "Burada dereceye giren öğrencilerimize Bakanlığımızın hediyesi olarak birer takım eşofman ve okullarımıza spor malzemesi verdik. Amacımız okullarımızdaki spor faaliyetlerini arttırmak ve spora olan ilgiyi çoğaltmak" dedi.

Kaynak: AA