Önderli Kadınlar Çok Duyarlı

Altındağ Belediyesi Önder Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri, anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Her fırsatta ne kadar duyarlı ve ne kadar sosyal olduklarını gözler önüne seren Altındağlı kadınlar, Sevgi Evleri’nde kalan, korunmaya muhtaç, öksüz ve yetim çocukları sevindirdi. Her biri öksüz ve yetim olan 20 çocukla bir araya gelen Altındağlı kadınlar, onlara gönüllerince eğlendikleri keyifli bir gün yaşattı.

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Çocuklarla buluşan Altındağlı kadınlar, ilk olarak onlarla birlikte piknik yaptı. Kendi elleriyle pişirdikleri yemekleri çocuklarla birlikte yiyen kadınlar, daha sonra onlarla birlikte hayvanat bahçesi ve barınak ziyareti yaptı. Çocukları atlara bindiren, onlarla gönüllerince eğlenen Önderli kadınlar, çocuklara mutlu bir gün armağan etti.

Sevgi Evleri’nde kalan çocukların gönüllerince eğlenmelerini ve güzel bir gün geçirmelerini sağladıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Önder Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi Perihan Cıbır, “Böyle bir programda yer aldığım için çok mutluyum. Programın yapılması için emek harcayanlardan Allah razı olsun” dedi.

Sevgi Evleri’ndeki çocuklarla birlikte olmayı ne zamandır istediğini belirten Hatice Turgut ise kendilerine bu imkanları sağladığı için Altındağ Belediyesi’ne ve Başkan Veysel Tiryaki’ye teşekkür etti.
Kaynak: İHA