Gökçeada Devlet Hastanesinde Yenilik

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Gökçeada Devlet Hastanesinde yapılan yenileme çalışmaları tamamlandı.

Gökçeada Devlet Hastanesinde Yenilik
50 yatak kapasitesi ile Gökçeadalıların hizmetinde bulunan Devlet Hastanesinin bekleme salonunda bulunan ve bir hayli eskimiş olan bekleme koltukları hastaların poliklinik hizmetinde yararlanacağı zamana kadar geçirecekleri sürenin daha konforlu olması adına yenilenerek rahat ve modern bir görüntüye kavuştu. Hastanede kullanılmakta olan bilgisayarlar yenilerek bilgi erişimi hızlandırıldı. Personel ve hastaların kullanmakta olduğu lavabolar yenilerek hijyen açısından daha sağlıklı bir hale getirildi.

Katı yakıt sistemine geçilerek gerek ekonomik gerekse yalıtım anlamında tasarruf sağlandı. Binanın diğer alt yapı eksiklikleri de giderildi. Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri OP. Dr. Tezcan Sezgin, “Yapılan incelemeler neticesinde tespit edilen bu eksiklerin giderilmesi ile Kalite sisteminin başlıca hedefi olan hizmet kitlesinin memnuniyeti amaçlanmıştır. Yapılmış olan bu değişikliklere ,hizmet sunan sağlık personelinin daha konforlu bir ortamda çalışması, vatandaşlarımızın ise tüm sağlık hizmetlerinde en üst düzeyde hizmet alması sağlanmıştır. Bu çalışmaların yaygınlaştırılarak ihtiyacı olan tüm kurumlarımızda yapılacağı ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinde beklentilerini

karşılayacak kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA