Gökçeada Devlet Hastanesi'nde Yenileme Çalışmaları

Gökçeada Devlet Hastanesi'nde yenileme ve onarım çalışması yapıldı.

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Tezcan Sezgin, yaptığı yazılı açıklamada, 50 yatak kapasitesi hastanenin bekleme salonunda bulunan koltukların, hastaların poliklinik hizmetinde yararlanacağı zamana kadar geçirecekleri sürenin daha konforlu olması adına yenilenerek rahat ve modern bir görüntüye kavuştuğunu belirtti.

Hastanede kullanılan bilgisayarların da yenilerek bilgi erişiminin hızlandırıldığını vurgulayan Sezgin, personel ve hastaların yararlandığı lavaboların yenilerek hijyen bakımından daha sağlıklı hale getirildiğini, katı yakıt sistemine geçilerek gerek ekonomik gerekse yalıtım anlamında tasarruf sağlandığını ifade etti.

Sezgin, deformasyon nedeniyle su kaçağından dolayı ıslak zemin sorununa yol açan demir kalorifer borularının ısıya dayanıklı PVC borularla değiştirildiği bilgisini vererek, "Daha önce tespit edilen bu eksiklerin giderilmesiyle kalite sisteminin başlıca hedefi olan hizmet kitlesinin memnuniyeti amaçlanmıştır. Bu değişikliklerle hizmet sunan sağlık personelinin daha konforlu bir ortamda çalışması, vatandaşlarımızın ise tüm sağlık hizmetlerinde en üst düzeyde hizmet alması sağlanmıştır" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA