Çamlık Mahallesi'ne Bin Adet Çam Ağacı Dikildi

Altındağ’ı Ankara’nın en yeşil ilçesi yapma hedefiyle, bölgenin pek çok yerinde ağaçlandırma çalışmaları yürüten Altındağ Belediyesi, yeşillendirme faaliyetlerine hiç durmadan devam ediyor. Altındağ’ın parklarına, boş alanlarına sık sık ağaç dikme çalışması gerçekleştiren Altındağ Belediyesi, Çamlık Mahallesi’ni de yeşile boğdu. Çamlık Parkı ve etrafındaki bölgede tam bin adet çam ağacının dikimini gerçekleştiren ekipler, mahalleye daha temiz bir hava ve daha modern bir görünüm armağan etti.

Çamlık Mahallesi'ne Bin Adet Çam Ağacı Dikildi
Bir kentteki yeşil alan ve park miktarının, o kentteki medeniyetin ve modernliğin göstergesi olduğuna inandığını her fırsatta dile getiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Sahip olduğumuz yeşil alan miktarı ve parklar kadar medeniyiz... Bugün gelişmiş Avrupa ülkelerine bakıldığında, çocukların özgürce oynayabildiği parkların, yeşil alanların, ağaçlandırma alanlarının ne kadar fazla olduğunu görebiliriz. Altındağ’ın dünya başkentleriyle yarışır bir seviyeye gelmesi için, biz de çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz” dedi.

Mevsim koşullarına göre ağaç dikme çalışmalarına devam edeceklerini de belirten Başkan Tiryaki, Altındağ’ın ve Altındağlı çocukların geleceği için çalışmayı sürdüreceklerinin de altını çizdi.
Kaynak: İHA