Altındağ Zabıtasından Sıkı Denetim

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, imalathane ve ticarethanelerin yoğun olduğu Siteler’de denetimlerini sürdürüyor. Özellikle kaldırım ve yol işgalleri konusunda titiz davranan zabıta ekipleri Siteler esnafından gelen şikâyetlerin yoğunlaşması üzerine denetimlerini artırdı. Ara sokaklarda iş yerlerinin önüne kereste yığarak araba ve yaya trafiğini aksatan esnafa, Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri ceza kesti.

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, görüntü kirliliği oluşturan, yaya geçişlerini zorlaştıran ve araç trafiğinin akışını engelleyen kerestecileri affetmedi. Bu bölgede sık sık denetim gerçekleştiren ve iş yerlerini uyaran zabıta ekibi, uyarıları dikkate almayan iş yerlerine cezai işlem uyguladı.

Kereste işgalinin bu bölgede yoğun şikayete konu olduğunu belirten Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Onaycı, “Yapılan denetimde cezai işlem uygulanan iş yerlerine olumsuzlukları gidermeleri için süre verdik. Süre bitiminde denetimlerimiz tekrar ve artarak devam edecek. Bu bölgede kaldırım ve yol işgali yapan iş yerleri ile mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

ALTINDAĞ ZABITASI 24 SAAT GÖREV BAŞINDA

Altındağ zabıtasının 24 saat görev başında olduğunu hatırlatan Onaycı,

“Vatandaş ile belediyemizin işbirliği çok önemli” dedi.

Onaycı, vatandaşların karşılaştıkları her türlü olumsuzluğu 24 saat hizmet veren 507 00 55 numaralı Alo Zabıta Hattına ve zabita@altindag.bel.tr adresine bildirebileceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA