AK Parti Korkuteli Heyeti TBMM'de

AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve beraberindeki heyet, TBMM’de ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Korkuteli Heyeti TBMM'de
AK Parti Grup Toplantısı’na katılan Korkuteli İlçe Teşkilatı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun konuşmasını dinledikten sonra Başbakan Davutoğlu ve Antalya Milletvekilleri ile görüştü. AK Parti Korkuteli heyeti ile öğle yemeği yiyen Antalya Milletvekilleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Antalya Milletvekilleri’ne tek tek sorunlarını anlatan Korkuteli İlçe Teşkilatı, Ankara’dan mutlu döndü.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, "AK Parti Korkuteli Teşkilatımız bizleri yalnız bırakmıyor. Biz vakit buldukça Korkuteli’ne gelerek sorunları orada dinliyoruz. Bu kez Korkuteli ilçe yönetimi bizleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti. Grup toplantısına katılarak Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun konuşmasını canlı dinlediler. Ben kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarete AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran’ın yanı sıra Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karakaş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız ve Kadın Kolları Yönetimi, Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu katıldı.

Kaynak: İHA