Üçüncü Düğün Salonu Da Yolda

Turgutlu Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Akçapınar ve İzzettin Mahallelerindeki düğün salonu inşaatlarının ardından Avşar Mahallesi’nde de salon inşaatı için hazırlık çalışmalarına başlandı.

Üçüncü Düğün Salonu Da Yolda
İki belediyenin işbirliği ile sürdürülen çalışmalar neticesinde Akçapınar Mahallesi’ndeki çok amaçlı salon tamamlanma aşamasına gelirken İzzettin Mahallesi’ndeki salonun inşaatı da hızla devam ediyor. Bu çalışmaların yanı sıra Avşar Mahallesi’ne de çok amaçlı bir salon kazandırmak amacıyla çalışmalara başlandı. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından salonun inşa edileceği alanda dolgu ve tesviye işlemleri gerçekleştirilirken bunun ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaata başlanacak.

AVŞAR İÇIN ÖNEMLI BIR KAZANIM

500 kişilik hizmet kapasitesiyle salonun Avşar Mahallesi adına önemli bir kazanım olacağını ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yeni mahallelerimizde birçok hizmet gerçekleştirdik. Avşar’da çalışmalarına başlanan çok amaçlı salonumuz da bunlardan bir tanesi. Salonumuzun tamamlanmasıyla birlikte artık vatandaşlarımız cemiyetlerini, düğünlerini sokakta, arsalarda ya da başka yerlerde yapmaktan kurtulacaklar. Mahallemize şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA