Cevizlibağ'da Vatandaşlara Çorba Sürprizi

Zeytinburnu Belediyesi sabahın erken saatlerinde işe, okula gitmek için yola çıkan vatandaşlara çorba ikram etti.

Cevizlibağ'da Vatandaşlara Çorba Sürprizi
Zeytinburnu Belediyesi tarafından sabah saatlerinde Cevizlibağ’da yapılan çorba ikramı vatandaşları memnun etti. Cevizlibağ tramvay durağı önünde kurulan stantlarda ikram edilen çorbalar, kahvaltı yapma imkanı bulamayan vatandaşları memnun etti. Soğuk havada ikram edilen sıcacık çorbaları içen vatandaşlar, çorba ikramı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a teşekkür etti.

Okula giderken kendisine ikram edilen çorbadan içen Burakcan Yaygın, uygulamadan memnuniyetini dile getirerek, "Sabah sabah içimiz ısınıyor böyle şeylerin yapılması lazım. Okula gidiyorduk, çorbayı görünce birer tane içelim dedik. Kahvaltı yapmamıştık iyi oldu” dedi.

Çorba ikramından memnun kalan bir diğer öğrenci Furkan Gür ise “Okula gidiyorduk güzel oldu böyle sıcak sıcak içtik çorbamızı” diye konuştu.



“SOĞUK HAVADA SICAK ÇORBA”

Soğuk havada sıcak çorbanın güzel geldiğini kaydeden öğrenci Levent Koca, “Çorba güzel böyle uygulamalar yapılması çok güzel. Öğrenciler var burada havalarda soğuk. Bu havalarda sıcak çorba en iyisi” dedi.

Çorba sürprizi ile karşılaşmaktan memnun olduğu ifade eden Ali Töremişoğlu ise “Çorba çok güzel oldu sabah sürprizi oldu bizlere. Yapanlardan Allah razı olsun” diye konuştu.



“SERİN HAVADA SICAK ÇORBA İKRAM EDİYORUZ”

Vatandaşlara çorba dağıtılırken sohbet etme imkanı bulan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu’nun en hareketli noktalarından birisinde vatandaşlara çorba ikramı yapıldığı söyleyerek, “Zeytiburnu’muzun en hareketli noktalarından birisindeyiz, Cevizlibağ’dayız. Hava serin burada hemşehrilerimize sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. Hoş bir ortamda bize bu güzelliklere yaşatan Zeytinburnu halkına teşekkür ediyoruz. Onlara hizmet bize mutluluk veren bir durumdur. Zaten bizim, Türkiye’nin en modern aşevi Zeytinburnu’nda her gün ikramlarımız devam ediyor. Zaman zaman bu tür yerlerde de ikramlarımız var” dedi.

Kaynak: İHA