Başkan Şirin, Özel Öğrencilerin Sinema Keyfine Ortak Oldu

Turgutlu Belediyesi, Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerine öğretmenleriyle birlikte sinema filmi izleme imkanı tanıyarak, özel öğrencilere keyifli zaman yaşattı. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de My Little Pony Arkadaşlık Oyunları filmini izlemek için salonda bulunan öğrencilere sürpriz ziyaret gerçekleştirerek onların keyiflerine ortak oldu.

Başkan Şirin, Özel Öğrencilerin Sinema Keyfine Ortak Oldu
Turgutlu Belediyesi’nin sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği etkinlikler devam ederken, Belediye Başkanı Turgay Şirin de bu kapsamda geçtiğimiz hafta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde verdiği sinema sözünü yerine getirdi. Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nin 150 öğrencisine öğretmenleri nezaretinde My Little Pony Arkadaşlık Oyunları adlı animasyon filmini izleme imkanı tanıyan Başkan Şirin, film öncesinde konuklarıyla da bir araya geldi. Miniklerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Şirin, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Özel öğrencilere ‘iyi seyirler’ dileyen Başkan Şirin, “Her öğrencimiz bizim için önemli ancak buradaki çocuklarımız daha ayrıcalıklı. Bu yüzden Turgutlu Belediyesi hem okulumuza hem de öğrencilerimizin gelişimine yönelik her türlü çalışmada onların yanında yer almaya devam edecek” dedi.

Filmi ilgiyle izleyen öğrenciler de Başkan Şirin’e teşekkür ederek, her zaman yanlarında olan bir Başkana sahip olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.
Kaynak: İHA