İkinci Elden Vazgeçiren Kampanyalar

Otomobil firmaları yılın son ayında kampanyalarına hız verdi. Yıl sonu satış rakam hedeflerini tutturmaya çalışan otomobil firmaları, yaptığı kampanyalarla 4 yıla varan vade ve binlerce lirayı bulan indirimler ve takas imkanları sunuyor.

Yılın son ayında sıfır araba almak isteyen vatandaşları büyük indirimler ve cazip kampanyalar bekliyor. Firmaların yıl sonu hedef rakamlarını tutturma adına yaptıkları kampanyalarda bazı markalarda 4 yıla varan taksit ve binlerce lira indirim dikkat çekiyor. Bazı markaların yıl sonu kampanyaları ise şu şekilde :

Citroen

Aralık ayı boyunca geçerli olan kampanya kapsamında binek modeller için 50 Bin TL’ye 25 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ve ayrıca Hafif Ticari Bwerlingo modelinde ise 25 Bin TL için 25 ay 0 faiz avantajı dikkat çekiyor.

Nissan

Nissan Aralık ayında düzenlediği yıl sonu kampanyası kapsamında modellere ait KDV tutarının yarısını ödüyor. Yine kampanya kapsamında Micra modelinde 12 Bin TL için 12 ay 0 faiz, Juke modelinde 14 Bin TL için 14 ay 0 faiz, Qashqai ve X-Trail modelinde ise 18 Bin TL için 9 ay 0 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Hyundai

Sadece benzinli modellerde geçerli olmak üzere 20 Bin TL için 20 ay 0 faiz imkanı, ayrıca Accent Blue modelinde ekstra 3 Bin TL indirim fırsatı ve i10 modeli için ise 15 Bin TL 15 ay sıfır faiz fırsatı devam ediyor.

Peugeot

208, 2008, 301 modellerinde 24 Bin TL için 24 ay 0 faiz, 308, 3008, 508 ve 5008 modellerinde ise 40 Bin TL için 20 ay 0 faiz fırsatı var. Ayrıca markanın ticari modelleri olan Partner Tepee ve Bipper Tepee’de ise 20 Bin TL için 20 ay vade ile 0 faizli kredilendirme imkanı ile finansman çözümleri sunuluyor.

Toyota

Toyota sunduğu indirim kampanyalarını yanı sıra 48 aya varan yüzde 1,27 faiz oranı ile kredilendirme imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında ayrıca müşteriler dilerse ilk taksitlerini ödemeye 2016 Temmuz ayında başlayabiliyorlar.

Dacia

2015 yılı Aralık ayı Dacia yıl sonu kampanyası kapsamında; tüm Dacia modellerinde geçerli olmak üzere, 4 yıla kadar yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Dacia Aralık ayı kampanyasıyla 18 Bin TL kredi / 18 ay vade, 48 Bin TL kredi / 12 aya kadar vade veya 12 Bin TL kredi / 48 aya kadar vadeli kredi kullanımlarında yüzde 0 faiz ile finansman imkanları sağlanıyor. Bu tutar ve vade üzerindeki kredi taleplerinde, maksimum 48 Bin TL kredi ve 48 ay vade olmak üzere, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile yüzde 0,99, Maxxi Korumasız yüzde 1,04 faiz oranıyla kredi kullanılabilir. Finansman kampanyası kullanılmadan yapılacak satın alımlarda, Dacia Duster, Dacia Sandero ve Dacia Dokker Ailesi’nde 2 Bin TL, Dacia Lodgy ve Dacia Logan MCV modellerinde bin 500 TL nakit alım indirimleri sunuluyor.

Renault

2015 yılı Aralık ayı Renault yıl sonu kampanyaları kapsamında; 4 yıl vade ile yüzde 0 faiz fırsatı, Renault Kadjar modeline özel finansman kampanyası, nakit alımlarda cazip indirimler ve tüm Renault marka hafif ticari araçlara 4 yıl vade ile yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Aralık ayında, Renault Kadjar modeli hariç Renault binek otomobil veya herhangi bir Renault hafif ticari araç modelini satın almak isteyenler için 4 yıla kadar yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Renault 2015 Aralık ayı kampanyası kapsamında 18 Bin TL kredi / 18 ay vade, 48 Bin TL kredi / 12 ay vade ya da 12 Bin TL kredi 48 aya kadar vadeyle kredi kullanımlarında yüzde 0 faiz bulunmaktadır. Bu tutar ve vade üzerindeki araç kredi taleplerinde, maksimum 48 Bin TL kredi ve 48 aya kadar vade olmak üzere, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile yüzde 0,99, Maxxi Korumasız yüzde 1,04 faiz oranıyla kredi kullanılabilir. Finansman kampanyası kullanılmadan yapılacak satın alımlarda, Renault Megane HB modelinde 3 Bin 500 TL, Renault Fluence, Renault Captur, Renault Clio Ailesi, Renault Megane Sport Tourer, Renault Scenic ve Renault Symbol modellerinde 3 Bin TL nakit alım indirimleri dikkat çekiyor.

Skoda

1 Aralık 2015 tarihinden bir sonraki bilgilendirmeye kadar, Skoda Octavia modelinde 3 Bin TL, Yeni Skoda Fabia, Skoda Rapid, Skoda Rapid Spaceback, Skoda Yeti ve Yeni Skoda Superb modelleri 2 Bin TL indirimli özel avantaj paketi ve yüzde 0’a varan kredi faiz avantajıyla Skoda showroomlarında satışa sunuluyor.
Kaynak: İHA