Ünlü Mankenler Forum Mersin'de Podyuma Çıktı

Forum İçel Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen ‘Forum Winter Fest’, Türkiye’nin ünlü mankenlerini İçellilerle buluşturdu. Tanınmış mankenlerden Didem Soydan ve çikolata reklamları ile ünlenen Carlos Martin, kış festivalindeki defilede podyuma çıktı.

Ünlü Mankenler Forum Mersin'de Podyuma Çıktı
Forum İçel, düzenlediği kış festivali kapsamında, Türkiye’nin ünlü mankenleri ile ziyaretçilerine moda şov sundu. ‘Forum Winter Fest’te, Türkiye’nin en önemli mankenlerinden Didem Soydan ve çikolata reklamları ile özellikle genç kızların gönlüne taht kuran İspanyol Carlos Martin’in de aralarında bulunduğu mankenler, alışveriş merkezine kurulan podyumda, ünlü markaların 2016 kış kreasyonlarını sergilediler. Defileye yoğun ilgi gösteren Forum İçel ziyaretçileri, cep telefonlarıyla bol bol mankenlerin fotoğraflarını çektiler.

“BU KIŞ RENKLER CIVIL CIVIL”

Didem Soydan ve Carlos Martin, defile öncesinde de gazetecilerle bir araya geldiler. İçel’e küçük yaşta bir kez daha geldiğini, ancak bu defilenin ilk olduğunu belirten Didem Soydan, kış festivalinde heyecanla podyuma çıkacağını ve güzel geçeceğine inandığını söyledi.

Gençlerin artık her şeyi bir adım önde takip ettiklerini dile getiren Soydan, modada da hiç kimsenin birbirinden eksik olmadığını vurguladı. 2016 kış kreasyonunda palto ve kazakların ön planda olacağını da aktaran Didem Soydan, “Bol atkılı, bol şallı, kat kat giyinmeli bir kış olacak. Defilelerde de şu anda paltolar diğer kıyafetlerden çok daha fazla yer alıyor. Kış renkleri ise bu yıl cıvıl cıvıl olacak. Paltolar bile rengarenk olacak” dedi.

CARLOS MARTIN TANTUNİYLE TANIŞTI

İspanyol manken Carlos Martin ise İçel’e ilk gelişi olduğunu belirterek, kente gelir gelmez hemen bir tantuni yediğini ve kendine geldiğini söyledi.

Defilenin de çok güzel olacağını vurgulayan Martin, heyecanlı olduğunu dile getirdi. Reklam filmleriyle ünlenmesi ve kadınların ilgisi konusunda, “Tabi ki çok seviniyorum bu ilgiden dolayı ama ben aslında çok utangaç bir insanım. O yüzden hala bana gösterilen ilgi karşısında utanıyorum ama aynı zamanda da çok hoşuma gidiyor” diyen Carlos Martin, erkeklere 2016 kışı için de şu önerilerde bulundu: “Ben daha spor ve rahat kıyafetler giyiyorum. Erkekler de rahat kıyafetleri tercih etsinler.”
Kaynak: İHA