Öğretmenlerden Vali Ayyıldız'a Anlamlı Ziyaret

Aydın’ın Efeler ilçesinde görev yapan bir grup öğretmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde tüm öğretmenlere mektup gönderen Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti.

Öğretmenlerden Vali Ayyıldız'a Anlamlı Ziyaret
Vali Erol Ayyıldız, Aydın’da bir ilke imza atarak 24 Kasım Öğretmenler Gününde farkındalık oluşturmak amacıyla il genelinde görev yapan bütün öğretmenlere mektup göndermiş ve bu önemli günde onları yalnız bırakmayarak eğitim-öğretime verdiği önemi vurgulamıştı. Vali Ayyıldız, öğretmenlere gönderdiği mektubunda, “Ecdadımızın bizlere bıraktığı emanetimiz olan Cumhuriyete; sabır, inanç ve azimle öğretmenlerimizin sahip çıkması ve bu misyonu hakkıyla yerine getirmeleri, bizi bugünlere getirdi. Bundan sonra da bu hedefi geliştirerek sürdüreceğinize, ülkemizi düşünen, okuyan, araştıran nesillerle donatarak 2023 hedeflerine ulaştıracağınıza inancım tamdır” ifadelerini kullanmıştı.

Mektubu alan Gazipaşa İlk ve Ortaokulu, Efeler Anadolu Lisesi ve Mimar Sinan Meslek Lisesi’nden bir grup idareci ve öğretmen, Aydın’daki tüm öğretmenleri temsilen İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ile birlikte Vali Erol Ayyıldız’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarete katılan öğretmenlere teşekkür eden Vali Ayyıldız, “Öğretmenlerimiz toplumun önderledir. Biz öğretmenlerimize minnettarız. Bizim için sizler en iyisine layıksınız. Sizin kadir kıymetinizi bilmemiz lazım” dedi.

İsimlerine yazılan mektuptan onur duyduklarını dile getiren öğretmenlerde, farklı bir Öğretmenler Günü yaşadıklarını belirterek, memnuniyetlerini ifade etti.

Kaynak: İHA