Selçuk Özdağ Açıklaması 'Bakanlarımız Manisa'nın Emrinde'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ

Selçuk Özdağ Açıklaması 'Bakanlarımız Manisa'nın Emrinde'
Özdağ, partililere Manisa ve Turgutlu’ya yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Geçen hafta Ankara’da bulunan ilçe Başkanı Mürşit Gedizli ile birlikte gerekli çalışmaların başlatıldığını söyleyen Özdağ; şöyle konuştu: “Sevgili ilçe başkanımız Mürşit Gedizli bize ziyarette bulundu. Turgutlu’yla ilgili sorunlardan bahsetti. Yapılması gereken ne varsa hemen adım attık. Bir camimizle ilgili desteği gerçekleştirdik. Parası aktarılıyor. Turgutlu Dağ Marmara Mahallesinde yapılacak okulla ilgili prosedür aşıldı. Bu ay içerisinde ihalesi yapılacak Allah nasip ederse, Bismillah diyerek başlıyoruz. Eski Devlet Hastanesinin alanına yapılacak İmam Hatip Ortaokulunun sözünü de aldık kısa sürede ihalesi yapılacak. Allah’ın izniyle hepsi olacak, biz güçlü iktidarız kardeşlerim, sizin emrinizdeyiz. Ben Turgutlu’ya teşekkür ediyorum. İlçe başkanımıza, Kadın kollarına, Gençlik kollarına, Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Sayın Başbakanımıza karşı başımız önde gitmedik. Başımız dik gittik, buradan yüzde 46’ya yakın oy aldık. Beş milletvekili çıkardık size teşekkür ediyorum."

Önce MKYK’ya ardından Genel Başkan Yardımcılığına getirildiğini anlatan

Özdağ, şunları söyledi:

"Bu sizin desteğinizle oluyor. Bunun için tüm bakanlıklar, bürokratlar Manisa’nın emrinde. İnşallah 2019’a kadar bizim burada 100’e yakın açılışımız olacak. 46 gölet, 16’sı bitti, 4 baraj, Kolin’in yapacağı termik santral, yeni kömür madenleri. Sabuncubeli tüneli, iki fakülte, okullar yaklaşık 7-8 hastane. Manisa’yı her alanda zengin yapacağız arkadaşlar. Biz muhtarlarımızın, belediye meclis üyelerimizin, teşkilatımızın emrindeyiz. Şimdi birde bu Ödemiş yolu var onunla da yakından ilgileniyorum. Turgutlu’nun çok sayıda mahallesini ilgilendiren bir mesele. Ankara’da güçlüyüz arkadaşlar bu güne kadar Turgutlu’ya çok sayıda hizmet ettik, bundan sonra da katlanarak devam edecek. Bütün vaatlerimizi yerine getireceğiz Allah nasip ederse. Başbakanımız sık sık gündeme getiriyor. Bizim başka partilerden farkımız şu arkadaşlar. Söz veririz yaparız.”

ENGELLİLERİN OKULUNU ZİYARET ETTİ

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ bir takım ziyaretlerde bulunmak için Turgutlu’ya geldi. İlk önce Ak Parti Turgutlu İlçe Teşkilatını ziyaret eden Özdağ’a, İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Kadın Kolları Başkanı Nevin Baş, Turgutlu Belediyesi eski başkanı Serhat Orhan ve AK Parti Manisa Milletvekili Güzide İçen Kasap eşlik etti. İlçe teşkilatında partililerle buluşan Özdağ, 1 Kasım’da alınan oy oranına dikkat çekerek Turgutlu teşkilatına teşekkür etti.

Özdağ, daha sonra Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezini ziyaret ederek engelli öğrencilerle bir araya geldi. Özdağ; 3 Aralık Engelliler Gününde Ankara’da birçok derneği ziyaret edip, engelli vatandaşlarımızla bir araya geldiklerini belirterek "Burada belediye, İl Özel İdaresi desteğiyle 1000’e yakın engelli vatandaşımıza akülü araç dağıttık. Görme engelliler için beyaz baston dağıtacağız, seçim vaatlerimizde engelli yaşam merkezleri kuracağız demiştik. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız göreve başladıktan sonra Manisa, Denizli, Ankara ve İstanbul pilot bölge seçildi. Manisa’da 4 daireyi engelli yaşam merkezi yapıyoruz, burada kat kat engelli bakım alanları olacak. Bir ay içerisinde bunları açacağız, eskiden oralar sevgi evleriydi. Şimdi engelli yaşam merkezleri haline getireceğiz, gençlerimizi ve çocuklarımızı koruyucu ailelere teslim edeceğiz, aile ortamında büyüsünler" dedi.

Engelli vatandaşlar açısından hükümet olarak sürekli çalışma yaptıklarını dile getiren Özdağ, okul çıkışında Turgutlu Belediyesi eski Başkanı Serhat Orhan ile birlikte öğrencilere kuru üzüm, şeker ve top dağıttı.

Kaynak: İHA