Yılbaşında Binlerce Kişi Cübbeli Ahmet Hoca'yı Dinlemek İçin Toplandı

Cübbeli Ahmet Hoca tarafından Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde düzenlenen programa binlerce kişi akın etti. Yılbaşı gecesi vatandaşlara hitap eden Cübbeli Ahmet Hoca, “İşte bu adeti çıkarttık ki, birkaç insanı Hristiyanlara benzemekten kurtaralım diye. Biz buna anti noel dedik ve ben size söyleyeyim mi ki, birçok insanın namaza başlaması, haramları terk etmesi ve tövbe etmesi, Kadir Gecesi’nde olmadı da, bizim sohbetimizde bu gecede oldu” dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü tarafından Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde düzenlenen programa binlerce kişi akın etti. Cami dolunca bazı vatandaşlar ayakta kaldı. Camiye giremeyen bazı vatandaşlar ise geri döndü.

Vatandaşlara hitap eden Cübbeli Ahmet Hoca, yıllardır kürsülerde vaaz verdiğini belirterek, “İşte bu adeti çıkarttık ki, birkaç insanı Hristiyanlara benzemekten kurtaralım diye. Biz buna anti noel dedik ve ben size söyleyeyim mi ki, birçok insanın namaza başlaması, haramları terk etmesi ve tövbe etmesi, Kadir Gecesi’nde olmadı da, bizim sohbetimizde, bu gecede oldu” dedi.

Camiye giremediği için geri dönen vatandaşlar ise, yoğunluk nedeniyle giremediklerini ifade ederek, Cübbeli Ahmet Hoca’ya teşekkür etti.
Kaynak: İHA