Babaş, Bakan Binali Yıldırım İle Görüştü

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Babaş, Bakan Binali Yıldırım İle Görüştü
Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu’yu şaha kaldıracak projeleri biran önce hayata geçirmek istiyor. Bu kapsamda çalışmalarına ara vermeden devam eden Babaş, Ankara’daki yoğun temaslarına bir yenisini daha ekledi. Kastamonu’da yapımı devam eden ve ilerleyen günlerde yapılması planlanan projelere hız kazandırmak isteyen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Murat Demir ile birlikte Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ı ziyaret etti.

Şehir merkezindeki çalışmalarla ilgili olarak Bakan Yıldırım’a detaylı bir rapor sunan Babaş, Kastamonu’nun hak ettiği konuma ulaşabilmesi için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Kastamonu Belediyesi tarafından il merkezinde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalarla ilgili olarak Bakan Yıldırım’a bir dosya sunan Babaş, Daday Kavşağı, Hastane Kavşağı ve Süt Kavşağı’nda gerçekleştirilmesi planlanan çalışmaların detaylı analizlerinin bulunduğu bir dosyayı da Bakan Binali Yıldırım’a iletti. Ayrıca Bakan Yıldırım’a, Kastamonu’da karayolları konusunda gerek duyulan çalışmaların yer aldığı önemli bir dosya daha iletildi. Bu bağlamda; Kırık Barajı Varyantı, Kastamonu-Taşköprü-Boyabat Yolu, Kastamonu-İnebolu Yolu, Çakraz-Kurucaşile-Cide Yolu, İhsangazi-Araç Yolu, Kastamonu-Tosya Yolu ile ilgili konular görüşmenin gündem maddeleri arasında yer aldı. Görüşmelerde ele alınan bir diğer konuda Ağlı-Azdavay-Pınarbaşı yolu oldu. Ziyaretleri için Milletvekilleri Hakkı Köylü, Murat Demir ve Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a teşekkür eden Bakan Binali Yıldırım, Kastamonu için gerekenlerin yapılacağını belirtti.

Kaynak: İHA