Öğrenciler Camide İngilizce Ve Matematik Öğreniyor

Antalya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ATABEY projesi kapsamında Kundu Merkez Camisi’nde, öğrencilere matematik ve İngilizce dersleri veriliyor.

Öğrenciler Camide İngilizce Ve Matematik Öğreniyor
Aksu ilçesinde ilk defa Kundu Merkez Camisi’nde hayata geçirilen ATABEY projesi kapsamında öğrencilere, Salı ve Perşembe günleri matematik ve İngilizce dersleri veriliyor. 4. ve 5. sınıfta okuyan öğrencilerin katıldığı dersler sadece fen bilimleri dersleri ile kalmıyor. Öğrenciler aynı zamanda temel din dersleri de alıyor. Camide aldıkları ek derslerle sınavlara daha iyi hazırlandıklarını söyleyen öğrenciler, projenin mahallelerinde başlamasından dolayı köy imamı Ali Şimşek’e teşekkür etti. Kundu Mahallesinde 4 yıldır imamlık yapan Ali Şimşek ise projenin ilk defa kendi sorumlu olduğu camide başlamasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Tek temennisinin öğrencileri iyi bir liseye göndermek olduğunu söyleyen Şimşek, "Öncelikli olarak projenin hayat geçmesinde katkısı olan Antalya İl Müftüsü Osman Artan, Aksu İlçe Müftüsü Mustafa Şimşek ve Gençlik Koordinatörümüz Hakan Dinç’e çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize vermiş olduğumuz dersler ile onları hem hayata hem de geleceğe hazırlıyoruz" dedi.

Öğrencilere Salı akşamı matematik dersi veren Kerem Çakıcı ise öğrencileri ile çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Kaynak: İHA