Ko-Mek Kursiyerlerinden Müzik Şöleni

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) bir taraftan mesleki ve sanat eğitimlerine devam ederken, diğer taraftan da branş tanıtımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ko-Mek Kursiyerlerinden Müzik Şöleni
KO-MEK’te branş tanıtımları tüm hızıyla devam ediyor. KO-MEK’te müzik usta öğreticisi olarak görev yapan İsmet Yıldız, Adil Perktaş, Nihat Çolak, Refik Ugurtan, Elif Eser, Mehtap Güzel Sürmeli, Emine Eriş ve kurs öğrencisi Gökmen İlmen tarafından ilimizin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Symbol AVM’de iki gün boyunca müzik ziyafeti verildi.

Dinleyenlerden büyük beğeni alan müzik dinletisinde iki gün boyunca farklı gruplar, enstrüman eşliğinde şarkılarını seslendirdi.

Kandıra hariç 11 ilçede kursiyerlerine eğitim veren KO-MEK’te bağlama, keman, ney ve gitar branşlarında 13 ayrı usta öğretiçi ders veriyor. Yeni dönemde 1172 kursiyere kurs veren KO-MEK’e yapılan tanıtımlar sonrasında yüzlerce kişi başvurarak farklı branşlara kayıt oluyor. Her hafta farklı konsepte değişik branşların tanıtımını yapan KO-MEK, bu sayede binlerce vatandaşa ulaşıyor.
Kaynak: İHA