Karatay'da Yayla Yollarında Kış Hazırlığı Devam Ediyor

KONYA  - Karatay Belediyesi, mahalle içi ve yaylalarda kışa hazırlık çalışmalarına devam ediyor. 2015 yılında mahalle içi ve yaylalarda toplamda 223 kilometrelik alanda stabilize satıh kaplama çalışmasının gerçekleştiği bildirildi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'a mahalle olarak bağlanan köy ve beldelere her türlü ihtiyacın karşılanması noktasında belediye çalışmalarının aksatılmadan sürdürüldüğünü kaydetti.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Suruç Mahallesi Acıkuyu Yaylası ve Büyükburnak Mahallesi Göktuzla Yaylası'nda alt yapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Hançerli, şunları kaydetti:

"Akbaş Mahallesi ve Akbaş Yaylasında ekipler altyapı çalışmalarına başlayacak. Altyapısı tamamlanan yayla yollarının 2016 yılı içerisinde soğuk asfalt çalışması yapılacak. Belediye olarak çalışmaları hem merkezde hem de yeni bağlanan mahallelerde devam ediyoruz. 2015 yılı içerisinde 223 kilometrelik yaklaşık 1 milyon 336 bin 520 metrekarelik alanda stabilize satıh kaplama çalışması yapıldı."

Kaynak: AA