Havza Belediye Başkanı İkiz'in Mahalle Ziyaretleri

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Aslançayır ve Kayabaşı mahallelerini ziyaret etti.

İkiz, merkeze uzak mahallelere ziyaretleri kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette, yürütülen çalışmaları inceleyerek belediye birim amirlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mahalle sakinleri ile sohbet eden İkiz, mahalle muhtarları ile de görüşerek sorunlarını dinledi. Kayabaşı Mahallesi'nde bir evi ziyaret eden İkiz, ziyaretlerde mahallelerin sorunlarını yerinde gördüklerini, yapılan çalışmaları denetlediklerini söyledi.

Kayabaşı Mahallesi'nde bulunan tarihi Kurt Köprü'nün yöre turizmi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan İkiz, şöyle konuştu:

"Kurt Köprü'nün turizme kazandırılması için yol çalışmaları önümüzdeki yıl başlayacak. Buraya yaklaşık 12 kilometrelik bir yol yapılacak. Yol yapım işi ihalesi, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldı. Müteahhit firma inşallah mart veya nisan ayalarında çalışmalarına başlayacak. Yolun tamamlanması ile burası turistlerin geldiği bir yer haline gelecek. Yöre turizminin gelişmesine katkı sağlayacak yolun bir an evvel bitirilmesi önemli. Bu vesile ile yeni yılın tüm İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim."

Kaynak: AA