Borçka'da 'Geleneksel Bişi, Yemek Ve Çeyiz' Kermesi

ARTVİN - Borçka Yeniyol İlkokulu ve Ortaokulu tarafından "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında "2. Geleneksel Bişi, Yemek ve Çeyiz" kermesi düzenlendi.

Kermese, Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek, Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mümtaz Bağcıoğlu, HEM ve ASO Müdürü Turgay Özder, AK Parti İlçe Başkanı Şükrü Ertürk, Okul Aile Birliği Başkanı Çağlar Yılmaz, muhtarlar ve veliler katıldı.

Kaymakam Örnek, yaptığı konuşmada, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Belediye Başkanı Atan ise okul yönetimi, veli ve öğretmen kaynaşmasının eğitimde çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Bu kaynaşmada özellikle okul aile birliğinin köprü görevi bilhassa çok önemlidir. Okulsuz öğrenci düşünülemezken, veli-okul işbirliği de bir o kadar önemlidir. Bu vesileyle bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Okul Müdürü Ercan Orhan, "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında 2015 yılının son günlerinde hem okula katkı hem de veli, yönetim ve öğretmenlerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla kermes düzenlediklerini belirterek, "İlçe bazında Okullar Hayat Olsun Proje Okulu seçildiğimizden dolayı farkındalık oluşturmanın yanında hem ders hem de sosyal aktivite amaçlı etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA