Turgutlu'da Mezarlık Yolları Yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da ikamet eden vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını özellikle kış aylarında ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla mezarlık yollarını yenilemeye devam ediyor.

Turgutlu'da Mezarlık Yolları Yenileniyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların özellikle kış aylarında ulaşımda sıkıntı yaşadığı mezarlık yollarının yenilenmesi kapsamında Turgutlu’da önemli aşama kaydetti.

Çepnibektaş, Çepnidere, Yayla, Dalbahçe, Avşar, Musalaryeniköy, Sinirli, İzzettin, Yakuplar, Musacalı ve Irlamaz Mahallelerinin mezarlık yollarını kilit parke taşı ile kaplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çatalköprü mezarlık yolunda da sona geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu’daki muhtelif mahallelerin mezarlık yollarına toplamda 40 bin metrekarelik kilit parke taşı döşendiğini ve bu sayede yolların yenilendiğini söyledi.



Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla özellikle mahalle meydanlarında ve mezarlık yollarında çalışma gerçekleştirdiklerini aktaran Gençoğlu, “Özellikle kış aylarında yağışların etkisiyle mezarlıklara ziyaretler zorlaşıyordu. Başkanımız, vatandaşlarımızın ebediyete intikal etmiş yakınlarını hava ve yol şartlarından bağımsız olarak istedikleri zaman ziyaret edebilmeleri için gerekli olan şartları sağlamamızı istedi. Ekiplerimiz yoğun şekilde sahada çalışmalarını gerçekleştiriyor” dedi.

İl genelinde mezarlık yollarında kilit parke taşı döşeme çalışmalarının devam edeceği belirtildi.
Kaynak: İHA