Engellilerin Sahne Şovu Mest Etti

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, engelli bireylerden oluşan AKDEM Müzik Grubu sahne şovuyla izleyenlerden tam not aldı. Grubu büyük beğeniyle izleyen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, engelli ailelerine seslenerek, "Gerçekten çok onurlu ve güzel bir mücadele örneğini ortaya koyuyorsunuz. Engelli ailesi olmak çok büyük yük, çok büyük bir sorumluluk" dedi.

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde renkli bir etkiliğe imza attı. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda sahne alan AKDEM Müzik Grubu çaldıkları enstrüman ve söyledikleri şarkılarla büyük beğeni topladı. Birbirinden hareketli şarkılar seslendiren grup, kendilerini izleyenleri adeta mest etti.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da grubun performansını büyük bir beğeniyle izledi. Programda İbrahim isimli engelli birey, ülkenin birliği ve beraberliği için dua etti.

"ENGELLİ AİLESİ OLMAK ÇOK BÜYÜK BİR SORUMLULUK"

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, engelli ailelerine dikkat çekerek, "Gerçekten çok onurlu ve güzel bir mücadele örneğini ortaya koyuyorsunuz. Engelli ailesi olmak çok büyük yük, çok büyük bir sorumluluk. Yani her şeyin normal işlediği ailelerdeki durumu düşünelim, ne kadar büyük fedakarlık gerektiriyor. Engellilerin aileleri, özellikle aileler çok büyük fedakarlık gösteriyorlar. Rabbim onlara yardım eylesin" dedi.

Başkan Aydın, engellilerin sorunlarını aşabilmek adına çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: İHA